Hot spark
Image default
Muziek

Werk aan teambuilding met deze unieke workshop!

Er zijn verschillende activiteiten die je met het bedrijf kunt doen om bijvoorbeeld te werken aan teambuilding, samenwerking en communicatie. Bovendien zorgt het samen ondernemen van activiteiten ervoor dat de band tussen de werknemers kan worden versterkt. Er zijn allerlei soorten workshops, cursussen of lessen die je kunt volgen. Iets dat erg leuk is om met een team te doen, is een djembe workshop. Een djembe is een vaastrommel afkomstig uit West-Afrika. De trommel kan zowel staand als zittend worden bespeeld.

Soorten klanken en zang

Het doel van een djembe workshop is om samen toe te werken naar een juist, fijn ritme. De djembe kent drie basisklanken, namelijk de bas, de toon en de slap. Bovendien kan er bij worden gezongen en dan worden de “oe” klank voor de toon en de “a” klank voor de slap gebruikt. Tijdens de workshop zullen jullie hier alles over leren en gaan jullie uiteindelijk zelf samen djembe spelen.

Praktische informatie

De workshop kan zowel op locatie of thuis worden gevolgd. Het bedrijf is gevestigd in Zwijndrecht, maar komt maar al graag naar locatie om daar een workshop te kunnen geven. Als je benieuwd bent naar de kosten van de workshop, kun je gratis een offerte opvragen voor het aantal personen dat de cursus zal gaan volgen.