Hot spark
Image default
Dienstverlening

Verschillende dispensers voor je bedrijf

In elk bedrijf is een dispenser zeker in deze tijd onmisbaar. Het gaat gelukkig momenteel weer iets beter maar het blijft nog steeds belangrijk om goed aan je hygiëne te blijven denken. Dispenser zijn er in veel verschillende soorten en maten, er zijn zelfs bedrijven die je dispensers zelf laat ontwerpen. Net als vele andere producten of materialen die je nodig hebt als je een bedrijf hebt, heb je ook mega veel keuze in dispensers. Dispensers kunnen bestaan uit een zeep pomp, maar ook voor bijvoorbeeld een desinfecterend middel. Als horeca bedrijf, kantoor of thuis gebruik van dispensers voor u heel belangrijk is, is het vaak beter om een dispenser te kiezen die goed in het zicht hangt. Wilt u liever een dispenser die niet zo zichtbaar is, dan kan je vaak beter kiezen voor een kleine dispenser die bijvoorbeeld is ingebouwd. Als groot horeca bedrijf heb je vaak veel verkeer in toilet ruimter, zorg er dan voor dat je dispenser goed zichtbaar is en kies dan voor een grotere dispenser met een groot compatriment of kies voor zeeppatronen, deze hoeven minder vaak vervangen te worden. 

Verschillende soorten en materialen

Er zijn veel verschillende soorten dispensers die ook kunnen verschillen in materiaal. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een dispenser met een drukknop, een hendel, of een automatische dispenser waar een sensor in zit. Welke soort en hoe groot jouw dispenser moet zijn, hangt natuurlijk af van hoevaak de dispenser word gebruikt en schoon je het in je bedrijf wilt houden. Hier zijn een aantal dispensers onder elkaar:

– Zeepdispenser met armbeugel

– Zeepdispenser met drukknop

– Sensor zeepdispenser

– Vrijstaande zeepdispenser

– Kunststof zeepdispenser

– Aluminium zeepdispenser

– RVS zeepdispenser

– Messing zeepdispenser

– Stalen zeepdispenser

– Cremezeep dispenser

– Lotion zeepdispenser

– Schuimzeep dispenser

– vloeibare zeepdispenser

 

En zo heb je er nog veel meer, je kan het allemaal zelf bedenken en laten maken zoals je zelf wilt. zoals je zag zijn er ook verschillende soorten materialen.