Hot spark
Image default
Gezondheid

Laat rugklachten behandelen bij deze shiatsu-praktijk in Tilburg

Loopt u al enige tijd met rugklachten rond en komt u er maar lastig vanaf? Dan kan het voordelig voor u zijn om eens een alternatieve behandelwijze te proberen. Hierdoor krijgt u inzicht in waar de pijn zich precies bevindt en wat de oplossing ervoor is. Bij de shiatsu-praktijk van Maria van de Sar helpen ze u graag verder met rugklachten. Om de exacte oorzaak de vinden is het echter wel belangrijk dat u in staat bent om exact aan te wijzen waar de pijn zit. Zo kan de therapeut een doelgerichte behandeling starten. Maar waar wordt er precies naar gekeken tijdens zo’n shiatsu-behandeling?

De twaalf energiebanen

Tijdens deze behandelmethode wordt er gekeken naar de twaalf energiebanen, oftewel meridianen. Wanneer u aangeeft waar de pijn zit, correspondeert de therapeut de plek van de pijn met de desbetreffende meridiaan. Eerst wordt de oorzaak van uw rugklachten in kaart gebracht. Daarna wordt er een diagnose gesteld worden over de conditie van de meridianen in uw lichaam. Hier wordt alleen gebruik gemaakt van de handen en polsen. Vervolgens zorgen de therapeuten van deze praktijk in Tilburg ervoor dat er weer energie stroomt door de meridianen en deze hierdoor in balans komen, zodat de rugklachten en andere pijn verdwijnt. Heeft u naar rugpijn bijvoorbeeld ook nekklachten? Ook dan heeft een shiatsu-behandeling in deze praktijk een positief effect.

Ontdek wat deze praktijk voor u kan betekenen

Kom van uw rugpijn af en maak vandaag nog een afspraak in de shiatsu-praktijk van Maria van der Sar in Tilburg. Zij brengen uw klachten in kaart en zorgen voor een oplossing op maat. Zo hoeft u niet langer met pijn door het leven. Bent u benieuwd wat shiatsu-therapie voor u kan betekenen? Maak dan eenvoudig een afspraak bij deze praktijk door telefonisch contact op te nemen en ze nemen graag de tijd voor u om uitleg te geven.

https://www.mariavandersar.nl/