Hot spark
Image default
Bedrijven

Huis verkopen aan vastgoedmakelaar

Direct en gemakkelijk huis verkopen

Wilt u zo snel mogelijk uw woning verkopen zonder hiervoor te veel moeite te doen? Het verkopen van een huis aan een vastgoedmakelaar is de makkelijkste optie om zo snel mogelijk van uw huis af te zijn. Wanneer u uw huis gaat verkopen en hierbij een makelaar inschakelt, zitten hier veel kosten aan vast. Zo zitten er kosten aan het inschakelen van een makelaar, maar ook kosten aan het maken van foto’s en video’s van de woning. Om deze reden kiezen er steeds meer mensen voor om zelf hun woning te verkopen. Echter zitten hier ook weer kosten aan verbonden. De uiteindelijke totaalsom zal wel minder zijn als bij het inschakelen van een makelaar, maar het gaat wel veel tijd en moeite kosten om de woning te verkopen. Daarom is het verkopen van uw woning aan een vastgoedmakelaar als Huis Verkopen Aan Makelaar de beste optie. Via onze website kunt u vrijblijvend een bod aanvragen.

Waarom huis verkopen aan vastgoedmakelaar

Het verkopen van uw huis aan een vastgoedmakelaar biedt u verschillende voordelen. Wij als vastgoedmakelaar zorgen voor een veilige en zorgerloze verkoop zonder onzekerheid. Wij kopen alle soorten huizen aan, van kleine studio’s, eengezinswoningen, grachtenpanden tot complete landhuizen. Bij ons bespaart u duizenden euro’s aan makelaarskosten en hoeft u ook geen notariskosten te bertalen. Tevens kopen wij huizen aan in alle staten van onderhoud, zowel ernstig verouderde woningen als nieuwbouw panden.

 

Hoe gaan wij te werk

  1. Meld de woning gratis aan voor een geheel vrijblijvend bod.
  2. Wij komen langs om uw woning te bezichtigen en voor een waardebepaling.
  3. Je ontvangt zo snel mogelijk een bod op uw woning.
  4. Bij overeenstemming wordt er een koopovereenkomst opgesteld en een overdrachtsdatum bepaald.
  5. De overdracht vindt plaats bij de notaris. Het is hierbij van belang dat je de sleutels van de woning bij u hebt en alle contracten met betrekking tot de woning zijn opgezegd.
  6. De volgende werkdag ontvangt u het bedrag vanaf de rekening van de notaris op uw eigen rekening.

 

http://huisverkopenaanmakelaar.nl/