Hot spark
Image default
Aanbiedingen

Horoscoop Week 50 Ram Stier en Tweeling

Elke week staat er weer in de sterren geschreven wat er gebeurd in je leven en liefde. Wij zorgen iedere week voor jouw persoonlijke horoscoop om met veel geluk en liefde het levenspad te betreden.

Horoscoop Ram

De druk van uw omstandigheden heeft een negatieve invloed op uw privéleven. Kleine misverstanden lijken je woedend te maken. Je lost je problemen niet op door te schreeuwen tegen degenen waar je het meest om geeft. Onthoud u van dergelijke uitbarstingen en handel op een emotionele manier. Je geliefde is tenslotte niet per se schuldig! Nuchterheid en zelfbeheersing kunnen de situatie verlichten.

Gezondheid

Je weet niet waar je hoofd is – door alle angst die je ervaart. Als u zich zo slecht op uw gemak voelt, moet horoskop Widder extra voorzichtig zijn voordat er zich spanningen of ongelukken voordoen. Als u er even tussenuit kunt en bewust kunt genieten van een rustig en ontspannend weekend. Je moet projecten opnieuw plannen, trainingen vooruit plannen en praten over hoe je je voelt met je familie of partner.

Werk

Het leven werpt voortdurend nieuwe uitdagingen op je pad. Het lijkt alsof je jezelf keer op keer moet bewijzen. Taken die voor ons liggen, kunnen niet gemakkelijk worden afgehandeld door uw normale routine. De extra inspanning die nodig is, is vervelend en stressvol, wat een van de redenen is waarom u zich nogal lichtgeraakt en enigszins prikkelbaar zult voelen. Houd het hoofd echter koel, anders maak je het alleen maar erger.

Horoscoop Stier

Als er problemen zijn met je liefdesleven en dat is heel goed mogelijk, dan komt dat waarschijnlijk door je egoïstische gedrag. Je bent koppig, onbuigzaam en extreem prikkelbaar; de kleinste dingen kunnen je afschrikken. Geen wonder dat je geliefde extreem geïrriteerd raakt en de score gelijk wil maken. Als u niet veel waarde hecht aan alleen wonen, moet u streven naar langdurige compromissen.

Gezondheid

Je moet enige zelfbeheersing gebruiken; u besteedt veel tijd aan uw trainingsregime. Als je lange dagen hebt gemaakt, is het verstandig om niet ook tot in de vroege uurtjes te feesten. Zorg beter voor jezelf! Problemen die horoscoop Stier deze week tegenkomt, zijn niet te beheersen met alcohol of uit frustratie, door jezelf te veel te eten. Alleen rustig aan doen zal nu werken.

Werk

Je moet zelfbeheersing uitoefenen; u ergert zich al mateloos aan het minste meningsverschil met uw collega’s. Je gebrek aan zelfbeheersing kan gemakkelijk een ongegronde verontwaardiging worden die niet helpt. Het tegenovergestelde is waar in de ogen van uw medewerkers; je verliest nogal wat respect. Wees voorzichtig met wat je zegt, geef geen overhaaste reacties, je kunt onherstelbare schade aanrichten

Horoscoop Tweeling

Je bent deze week extreem op jezelf gericht. Hoogstwaarschijnlijk reageert je geliefde niet goed op je overdreven veeleisende manier van doen en voelt hij zich hard behandeld. Als je je zo egoïstisch blijft gedragen, zal je liefdesleven eronder lijden. Maak er een regel van om uw partner op dezelfde manier te behandelen als u zou willen dat zij u behandelen, met oprecht begrip dat u beiden kunt waarderen.

Gezondheid

In principe komt Horoskop deze week zonder gezondheidsproblemen door. Maar uw onzorgvuldige en grillige aanpak kan gemakkelijk leiden tot onvoorziene problemen. U moet uw vermogen om uzelf op een verstandige manier aan te passen, verbeteren; om te meten wat je kunt nemen en wat je niet kunt. Misschien heb je gewoon een time-out nodig? Neem een paar dagen vrij, of een vakantie, en bekijk rustig je doelen en behoeften.

Werk

Je bent assertief, maar je begrip van anderen lijdt daaronder. Er is een dunne lijn tussen dominantie en brutaliteit. U moet bijzonder voorzichtig zijn bij alle onderhandelingen en vergaderingen, vooral als het om financiën gaat. Houd het hoofd altijd koel, anders zou u kunnen ontdekken dat de risico’s die u neemt de potentiële verliezen die u uiteindelijk kunt oplopen niet waard zijn.

Bron:
Zodiac Horoscoop