Hot spark
Image default
Hobby en vrije tijd

Brompton vouwfiets volledig naar uw wens kopen

Een vouwfiets is dé uitkomst als u regelmatig onderweg bent. Zo kunt u fietsend naar het station, de vouwfiets meenemen in de trein en vervolgens weer fietsend naar uw werk. Dit scheelt een hoop gedoe met stallen. Dat is het gemak dat u ervaart als u een Brompton vouwfiets gaat kopen bij een specialist als ZwaanBikes. U stelt de vouwfiets volledig naar wens samen. Kies uw favoriete zadel, het meest comfortabele stuur en een bagagedrager voor als u veel spullen meeneemt. Wat uw wensen ook zijn, deze specialist zorgt ervoor dat u een Brompton vouwfiets gaat kopen die volledig aangepast is op uw smaak.

Dit is waarom u ook een Brompton vouwfiets wilt kopen

Voor uw werk moet u regelmatig met de trein. Dan is het fijn dat u zoveel mogelijk tijd bespaart. Ga dan een Brompton vouwfiets kopen bij een specialist als ZwaanBikes. Deze vouwfiets is in slechts 20 seconden in- en uit te vouwen, waardoor u altijd snel onderweg bent. Daarnaast mag deze vouwfiets volledig gratis mee met de trein, zelfs tijdens de spits! De fiets is voorzien van een unieke laklaag. Deze laklaag zorgt ervoor dat het frame niet kan roesten en dat u dus lang plezier heeft van de Brompton vouwfiets die u gaat kopen. De vouwfiets voorzien van een bagagedrager, spatbord of ander stuur? De specialist biedt u verschillende opties om de vouwfiets volledig aan te passen aan uw wensen.

Een Brompton vouwfiets kopen? Ideaal voor lange mensen

Wat zijn uw wensen als u een Brompton vouwfiets gaat kopen? Uiteraard wilt u dat deze compact is, omdat u deze overal mee naartoe wilt nemen. Wist u dat een vouwfiets van Brompton ook geschikt is voor lange mensen? Deze beschikt namelijk over een verlengde zadelpen, waardoor de fiets in vele lengtes in te stellen is. Daarnaast staat Brompton bekend om het leveren van fietsen van de allerhoogste kwaliteit met de beste innovaties. Elke fiets is bijvoorbeeld voorzien van een lak, waardoor roesten onmogelijk is. Zo weet u zeker dat u nog jaren plezier heeft van de Brompton vouwfiets die u bij deze specialist kunt kopen. Ook na uw aankoop staat deze specialist voor u klaar met onderhoud aan uw Brompton vouwfiets.