Hot spark
Image default
Hobby en vrije tijd

Huurt of koopt u uw tentipi?

U kunt bij een specialist zoals Nordic Tent Solutions terecht voor zowel het huren als het kopen van een tipitent. Voor eenmalige evenementen, bijvoorbeeld een bruiloft of jubileum, kunt u natuurlijk het beste een tentipi huren. Gaat het echter om een terugkerend evenement? Zoals een jaarlijks terugkerend festival of een personeelsfeest dat u regelmatig organiseert? Dan is het vaak voordeliger om de tentipi te kopen. Voor zowel het kopen als het huren van een tipitent kunt u terecht bij de specialist. Naast grote tenten voor evenementen, kunt u bij dit bedrijf ook kleine tenten kopen of huren. Leuk wanneer u gaat kamperen op een festivalcamping of juist in de vrije natuur. Bent u er al uit of u uw tipitent wilt gaan kopen of huren?

Weekje kamperen? Huur een tentipi!

De tipitent, waar komt die eigenlijk vandaan? Vroeger werd deze tent gebruikt door nomadische volkeren. Zij waren in harmonie met de weerselementen. Dankzij de tipitenten waren ze beschermd tegen zware omstandigheden. Dankzij de doordachte vorm en het hoogwaardige materiaal zijn deze tipitenten ook vandaag de dag nog dé manier om te kamperen in alle weersomstandigheden. Bent u van plan om een week te gaan kamperen in Nederland of bijvoorbeeld Scandinavië? In een tentipi van Nordic Tent Solutions blijft u lekker warm. De tenten die dit bedrijf gebruikt, worden vervaardigd in Noord Zweden en ademen nog altijd de sfeer van de legendarische nomaden. De tipitent is daardoor hét perfecte verblijf voor een sfeervolle kampeervakantie.

Met een tentipi geeft u sfeer aan uw bruiloft

Gaat u binnenkort trouwen? Veel mensen zien hun bruiloft als de mooiste dag van hun leven. Kiest u ervoor om op uw trouwdag helemaal uit te pakken en een groots bruidsfeest te vieren? Wilt u trouwen op een unieke locatie? Of uw bruidsfeest op een sfeervolle manier vieren? Huur dan een tentipi van Nordic Tent Solutions. Door uw bruiloft te vieren in een tipitent zet u meteen de toon voor een gezellig en karakteristiek bruidsfeest. Ga voor een avontuurlijke sfeer en beleef een trouwdag om nooit meer te vergeten. Viert u uw trouwfeest groots? Dan kunt u ook meerdere tenten huren en deze aan elkaar koppelen. Wanneer u de tenten huurt bij de specialist, wordt de tent op locatie opgebouwd en als u dat wenst wordt ook de indeling verzorgd.