Hot spark
Image default
Recreation / Autos

Een touringcar huren? Natuurlijk bij de professional

Een goedkope touringcar huren die ook nog eens beschikt over een hoge kwaliteit: dat doe je natuurlijk bij de professional. Professioneel is het team van Noot.nl zeker weten. Ik durf dit te beweren omdat ik hun professionaliteit persoonlijk heb mogen ervaren.

Een touringcar huren past bij luxe

Mijn ouders waren afgelopen zomer 25 jaar getrouwd, een touringcar huren paste bij hun idee van feest vieren op een ultieme bestemming. Het is in deze tijden toch uniek wanneer een echtpaar al zoveel jaartjes bij elkaar is. Mijn ouders bedachten dat het wel gaaf zou zijn om dit met hun kinderen, schoonkinderen en kleinkinderen te vieren in Frankrijk. Het allerleukste zou natuurlijk zijn wanneer we met ons allen tegelijkertijd zouden reizen naar onze vakantiebestemming. Organiseren zit mijn moeder in het bloed. Dus dat konden we met een gerust hart aan haar overlaten. Ze had bedacht dat het huren van een touringcar dé oplossing voor ons vervoerprobleem zou zijn. Een touringcar huren met chauffeur die ons allen naar het vliegveld zou brengen, voelde exclusief en erg luxe. Maar dat is precies wat mijn ouders voor ogen hadden. Even volledig uitpakken en het leven samen, vieren. Ze wilde dat het haar kinderen, schoonkinderen én kleinkinderen aan niets zou ontbreken. Voor mijn kinderen en alle neefjes en nichtjes was het een feest dat ze enkele dagen bij elkaar konden zijn. Dat het feest al begon op het moment dat we werden opgehaald met de gehuurde touringcar was natuurlijk helemaal dolle pret. Niet alleen voor de kinderen maar ook voor ons volwassenen. En mijn ouders genoten, vanaf het allereerste moment.

Een touringcar huren was nog nooit zo makkelijk

De meest geschikte touringcar huren was eigenlijk niet zo heel moeilijk. Mijn ouders hadden al veel positieve ervaringen gehad met Noot.nl.  Ze zingen beiden in een koor en reizen voor uitvoeringen stad en land af. En natuurlijk hoort daar een touringcar huren als een vanzelfsprekendheid bij. Door deze positieve ervaringen, hoefden ze ook niet lang na te denken aan wie ze de opdracht zouden gunnen. Noot.nl natuurlijk. Mijn ouders hadden weten te regelen dat de chauffeur van de gehuurde luxe touringcar iedereen thuis zou ophalen. En als iedereen eenmaal iedereen zijn of haar eigen plekje in de touringcar had ingenomen, zou de reis naar het vliegveld in Eindhoven van start gaan en op dat moment begon onze minivakantie pas echt. De touringcar die Noot.nl voor ons beschikbaar had gesteld, was voorzien van alle gemakken. Wat onze rit naar Eindhoven Airport erg gezellig en goed verzorgd maakte. Broodjes en drinken waren ook aanwezig. Aan alles was gedacht. Ja, mijn ouders hadden gelijk, een touringcar huren doe je niet bij de eerste de beste, maar bij de professional: Noot.