Hot spark
Image default
Aanbiedingen

Bezoek Kieft & Klok voor allerlei unieke vintage auto’s!

Bezoek snel Kieft & Klok en koop uw droomauto! Hierbij kunt u denken aan vintage auto’s, zoals een vintage Volkswagen busje. Want zeg nou zelf, iedereen heeft de droom om eens op reis te gaan in zo’n Volkswagen busje. U kunt bij Kieft & Klok terecht voor een breed aanbod aan vintage auto’s en unieke wagens. De unieke wagens zijn voor de echte verzamelaars, die over een oude politieauto of ambulance willen beschikken. Dan bent u bij Kieft & Klok in ieder geval op het juiste adres. Hoog tijd om onze showroom op de website www.kieftenklok.nl te bezoeken.

Restauraties bij Kieft & Klok

Wij houden altijd een oogje op de markt om weer over nieuwe vintage voertuigen te kunnen beschikken, deze op te knappen en daarna te verkopen. De restauratie vindt plaats in onze werkplaats, waarbij wij uitsluitend originele onderdelen gebruiken. Wij van Kieft & Klok stoppen veel tijd en moeite in het restauratie proces, om zodoende een zo mooi mogelijke auto te hebben die ook nog eens lekker rijdt. We garanderen u dat het voertuig, ondanks de leeftijd, nog van hoge kwaliteit zal zijn. Voor het aanbod aan vintage wagens verwijzen wij u graag naar onze website. Door het aanklikken van een van de foto’s, komt u op een gedetailleerde pagina terecht over het specifieke voertuig met een kleine samenvatting over wat u kunt verwachten. U kunt ook bij ons terecht voor restauratie van Volkswagen busjes, deze zullen wij er weer uit laten zien als nieuw. Doordat elk voertuig weer anders en uniek is, zal elke restauratie ook anders verlopen. De prijs hangt daarom ook af van de restauratie zelf. Heeft u nog meer vragen over de restauratie of wilt u meer informatie? Neem dan even contact met ons op via www.kieftenklok.nl!

De overige mogelijkheden van Kieft & Klok

Uit ervaring weten we dat sommige onderdelen sneller verouderen dan anderen. Daarom verkopen wij ook nog enkele originele onderdelen voor bijvoorbeeld Volkswagen busjes op onze website. Naast onderdelen voor uw voertuig verkopen we nog cadeaus en accessoires. Kijk voor het hele aanbod snel op onze website www.kieftenklok.nl