Hot spark
Image default
Aanbiedingen

Bescherm je gebit door een bitje te kopen

Beoefen je een intensieve sport zoals kickboksen, basketbal of hockey? Dan is het verstandig om een bitje te kopen. Je wilt toch niet dat jouw tanden na een knal eruit liggen. Op Gebitsbeschermers.nl kun je diverse bitjes kopen. Bekijk het gehele assortiment aan bitjes online en kom erachter welk bitje het meest geschikt is voor jouw gebit en situatie. Welk bitje je ook kiest, je bent altijd verzekerd van hoge kwaliteit en een snelle levering. Ontvang je graag advies? Kom dan langs in de winkel in Arnhem of Utrecht. Hier staat een team aan specialisten voor je klaar.

Wat is een Shock Doctor bitje?

Dit toonaangevende merk levert bitjes die jouw tanden beschermen tijdens het beoefenen van diverse sporten. Omdat een Shock Doctor bitje van hoogwaardige kwaliteit is, weet je zeker dat je hier jarenlang plezier van hebt. Of je nu aan basketbal doet, kick bokst of hockeyt, een Shock Doctor bitje geeft jou de bescherming die je nodig hebt. Ook wanneer je een beugel hebt kun je Bitjes kopen bij Gebitsbeschermers.nl. Deze vallen namelijk ruim over je gebit zodat mensen met en zonder beugel een bitje kunnen kopen.

Een bitje kopen? Reinig het met speciale tabletten

De OPRO Refresh reinigingstabletten zijn speciaal ontwikkeld voor bitjes. Na het gebruiken van een Shock Doctor bitje reinig je het met deze tabletten zodat je de volgende keer een schoon bitje in je mond stopt. Deze tabletten verwijderen schadelijke bacteriën en zorgen voor een frisse adem. Deze tabletten hebben een mint smaak voor een extra verfrissend gevoel. Voeg deze toe bij je bestelling je bent er helemaal klaar voor om jouw sport optimaal te beoefenen. Liever de bitjes eerst in het echt komen bekijken voordat je een bitje gaat kopen? Kom dan langs in de winkel in Dordrecht. De specialisten voorzien je graag van deskundig advies en laten je zien hoe je de bitjes kunt gebruiken.