Hot spark
Image default
Energie

Wat is het verschil tussen een groepen en meterkast

 

Een groepenkast en in installatiekast zijn hetzelfde en een stoppenkast kun je zien als een voorganger hiervan. Zo een stoppenkast bestond merendeels uit zekeringen, ook wel stoppen genoemd. In oude woningen kom je vaak nog stoppenkasten tegen. een groepenkast heeft daarentegen/installatieautomaten in plaats van stoppen. En de meterkast is de ruimte waar alle aansluitingen en meters zich bevinden, denk hierbij aan water, gas, elektriciteit, stadsverwarming en ook de groepenkast. 

Werkzaamheden aan de meterkast en stoppenkast

Elektricien Helmond werkt niet alleen aan storingen, maar ze kunnen ook werk leveren aan de meterkast en stoppenkast. De meterkast is de belangrijkste kast van het huis. Als de meterkast niet goed werkt, dan werken er veel dingen niet goed in je huis. Zoals je elektra . Daarom is het belangrijk om er goed voor te zorgen en dat kunnen de elektriciens van Helmond als de beste. Vanuit de meter/stoppenkast lopen lopen alle kabels naar de elektra. Al die kabels kunnen heel erg verwarrend zijn. Het is belangrijk dat dat de kabels goed geplaatst worden, zodat alle elektra in je huis goed werkt zoals het hoort. Als je je meterkast wil laten nakijken omdat u last heeft van een storing dan staat Elektricien Helmond altijd voor u klaar. Als er stoppen zijn gesprongen of als er problemen zijn in de meterkast, dan staat Elektricien helmond 24/7 voor je klaar in geval van spoed. Als de meterkast en stoppenkast goed zijn geplaatst zijn er eigenlijk bijna nooit problemen.

Een monteur met spoed nodig

Soms heb je een probleem waarmee je snel geholpen mee wilt worden. Je kunt hierbij denken aan een stroomstoring. Elektricien Helmond is altijd bereikbaar en stuurt gelijk een monteur naar je toe in Helmond en omliggende dorpen. De Elektriciens zijn vakmensen en weten precies wat ze doen.