Hot spark
Image default
Huishoudelijk

Vernieuwde elektrische boilers zorgen voor fixe besparingen.

Vernieuwde elektrische boilers zorgen voor fixe besparingen.

Je zult er binnenkort toch aan moeten geloven. Voor 2050 zal iedereen van het gas af moeten zijn. En dat zouden we met z’n allen toch ook gewoon moeten willen, want heel eerlijk; het heeft alleen maar voordelen. 

Laten we maar bij het meest eenvoudige beginnen; de boiler. Je hebt hoogstwaarschijnlijk nog steeds een oude gasketel hangen. Best gevaarlijk, koolstofmonoxide vergiftiging, een gas lek kan op de loer liggen en het is nog duur ook… daar zit echt niemand op te wachten. Met een elektrische boiler behoren deze problemen tot het verleden.

Een elektrische boiler is goedkoop om aan te schaffen, heeft weinig onderhoud nodig en is zeer eenvoudig zelf aan te sluiten zonder dat er ingewikkelde dingen veranderd moeten worden. Verder zijn elektrische boilers inmiddels verkrijgbaar in alle soorten en maten, horizontaal of verticaal geplaatst, plat of rond, wit of zwart.

Er zijn keuken boilertjes van 5 liter tot grote exemplaren van 2000 liter te koop en er zijn zelfs elektrische boilers die door er een zwaarder verwarmingselement in te plaatsen kunnen verwarmen tot 85 graden celcius. Wat nodig is in de veehouderij bijvoorbeeld om de tanks te kunnen spoelen.

Op de website van elektrischeboiler.eu heb je in elk geval een ruime keuze. Zij verkopen verschillende merken elektrische boilers maar ook elektrische cv’s, zonneboilersets, combi cv’s, doorstroom apparaten, ECO douchekoppen, elektrische kachels en zelfs anti- kalk magneten. 

De goedkoopste elektrische boilers zijn van het merk DAT. Deze elektrische ketels worden gemaakt binnen de EU en onderscheiden zich door de hoge betrouwbaarheid en hoge energielabels en de super scherpe prijzen. De elektrische ketels van DAT worden geproduceerd door een van de grootste boiler fabrikanten van Europa en hebben meer dan 75 jaar ervaring met het maken van boilers.
In het thuisland zijn ze dan ook een A-merk.

 

 

De elektrische ketels van DAT hebben een dikke isolatiewand van een vernieuwd soort issolatieschuim wat ervoor zorgt dat het water in de ketel langer warm blijft, wat uiteindelijk weer resulteert in een laag energieverbruik.

Kortom; waar wacht je nog op, ga ook groen doen en bespaar Poen!

Ga voor het actuele aanbod en aanbiedingen maar eens kijken op elektrischeboiler.eu. 

https://elektrischeboiler.eu/