Hot spark
Image default
Meubels

Heerlijk zitten op een verstelbare barkruk

Nooit geweten dat je lekker kan zitten op een verstelbare barkruk. Vaak denk je bij een barkruk aan een verhoogde kruk helemaal gemaakt van hout, zonder leuningen. Echter kan je je daar flink in vergissen. Bekijk maar eens het geweldige assortiment aan krukken op de site van Barkruk.nl. Hier is een zeer groot assortiment te vinden aan diverse modellen. Het ene model is nog mooier dan het andere. Tevens hanteren zij hier op bepaalde krukken staffelkorting. Dat betekent hoe meer krukken je tegelijk hier besteld, des te hoger is de korting die zij geven. Natuurlijk is dit erg interessant. Echter zijn de prijzen hier aantrekkelijk en de keuze is enorm.  

Nieuwe keuken, nieuwe stoelen? 

Wanneer je net een nieuwe keuken hebt is het begrijpelijk dat je ook nieuwe stoelen wilt hebben. Je kan kiezen voor de standaard stoelen, maar je hebt ook een hele mooie verstelbare barkruk die je kan kopen bij Barkruk.nl. Een mooi model met een velours bekleding in een kleur die je zelf uit kan kiezen. Mooie roze, bruin en zo zijn er heel veel andere kleuren waaruit een keuze gemaakt kan worden. Voordeel is dat deze krukken makkelijk in hoogte versteld kunnen worden. Ook voor de wat kleinere mensen is het dan makkelijk op en afstappen, maar het zitten blijft heerlijk en hetzelfde.  

Let er wel op dat je een kruk uitzoekt die onder de bar of een tafel past. Daarom zijn de verstelbare krukken ideaal. Deze kunnen met een hendel makkelijk lager of hoger gezet worden. 

https://barkruk.nl/product-category/zithoogte/verstelbare-zithoogte-barkrukken/