Hot spark
Image default
Electronica en Computers

Een goede elektrische tandenborstel bestellen

Een goede elektrische tandenborstel bestellen

Het is belangrijk om in een goede Elektrische tandenborstel te investeren en het liefst eentje die als best getest uitgekozen wordt. Tegenwoordig zijn ze soms zelfs voorzien van een sensor die meet of je hard of zacht poetst. Ook zijn er modellen die je kunt verbinden met een app. Op deze manier leer je meer over je poetsgedrag. Zo kun je uiteindelijk jezelf trainen om niet te hard, maar ook niet te zacht te poetsen. Vaak ontstaan tandvleesproblemen namelijk puur door te hard poetsen en dit kun je voorkomen door te investeren in een goede elektrische tandenborstel.

Waar je op kan letten

Je kunt de elektrische tandenborstel op verschillende vlakken vergelijken. Standaard beschikken ze vaak over een roterende knop. Als je niet zo handig bent met het tandenpoetsen, of juist wil weten hoe goed jij het doet dan kun je investeren in een duurder model. Deze modellen beschikken vaak ook over een timer waarmee je jouw poetstijd aanhoudt. Veel mensen poetsen te kort, maar met de elektrische tandenborstel poets je door totdat het signaal afgaat. Daardoor worden deze tandenborstel ook als prettig en makkelijk in gebruik ervaren. Deze tandenborstels houd je makkelijker vast, maar ook krijg je een stuk minder stress over of je het wel goed genoeg doet.

De beste geteste tandenborstels

De beste geteste elektrische tandenborstels zitten een beetje in de categorie van 150 tot 300 euro. Dit is ook niet zo gek want je krijgt dan een scala aan mogelijkheden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het bijhouden van de poets prestaties in een app. Zo zie je hoe lang je precies gepoetst hebt, maar ook hoe hard. De duurdere modellen beschikken vaak over een net iets betere accu. Je hoeft ze dan ook minder op te laden en daardoor bespaar je weer een beetje op de stroom.