Word zelf James Bond in een escape room in Amsterdam

22jun - door - 0 - Over Hobby en vrije tijd

Bestel jij je Martini ook altijd ‘shaken, not stirred’? Dan is de Sabotage escape room vast iets voor jou. In deze escape room met unieke setting in Amsterdam probeer je samen met je team een geheime missie uit te voeren. Slaag jij en je team erin om deze missie binnen een uur te voltooien? Je speelt dit spel met drie tot en met vijf personen. Naast dit spel zijn er nog zeven andere kamers beschikbaar bij Escape Factory. Voor je het spel betreedt, krijg je in de ontmoetingsruimte voldoende informatie om aan de slag te gaan. Je krijgt ook altijd een kwartier voorbereidingstijd. De bedoeling is dat je binnen een uur uit de kamer ontsnapt en eventueel het record met jouw team verbreekt. Natuurlijk is het spelplezier het allerbelangrijkste!

Ontsnap uit een escape room in Amsterdam met de hele familie

Bij Escape Factory verzamel je de hele familie voor een leuk spel. Je kiest online je escape room uit in Amsterdam. Vervolgens nodig je iedereen uit en bedenken jullie een ontsnappingsplan. Tijdens jouw escape room in Amsterdam los je verschillende interactieve puzzels op en probeer je binnen een bepaalde tijd de ruimte te verlaten. Hier vind je acht escape rooms nabij Amsterdam-Centraal met verschillende moeilijkheidsgraden. Zo weet je zeker dat ook de kinderen ten volle genieten van dit uitje. Na je ontsnappingspoging is het ook mogelijk om wat te blijven eten. Je reserveert de escape room in Amsterdam eenvoudig online en betaalt veilig via iDEAL.

Kies voor een unieke teambuilding met een escape room in Amsterdam

Tijdens een escape room met unieke setting in Amsterdam leer je je collega’s via allerlei raadsels beter kennen. Je reserveert dit teambuildingsactiviteit eenvoudig online voor groepen tot wel 150 personen. Escape Factory in Amsterdam biedt bovendien het unieke concept ‘Escape Race’ aan. Hierbij zijn er acht gespiegelde kamers, waarin verschillende teams het tegen elkaar op nemen om als eerste te ontsnappen. Racen kan in teams tot vijf personen en voor groepen tot en met vijftig personen. Na jouw ontsnappingspoging is het mogelijk om een diner te houden of te genieten van een van onze andere activiteiten, zoals een pub-quiz of een rondvaart op de Amsterdamse grachten.