Hot spark
Image default
Attracties

Wil jij varen op een boot? Wat waar moet je op letten bij het kopen van tickets, lees verder

Op zoek naar een ontspannende rondvaart op de rivieren of in de kanalen van een van de grote steden? Dan is varen op het kanaal in Frankrijk iets voor u. Het is een populaire vakantiemethode voor mensen over de hele wereld, en Frankrijk is een van de plaatsen waar u kunt genieten van deze ervaring. Dus als u heeft besloten om te gaan varen op de rivier of het kanaal, is het enige wat overblijft om te beslissen…


 

Een rondvaart tour maken en combineren met leuke bezienswaardigheden?

Een klein voorbeeld waar men zeer over te spreken is Amsterdam. Het is de hoofdstad van Nederland en is een trekpleister voor vele toeristen. Je hebt hier alle soorten museums, coffeeshops, winkels, de wallen en vele georganiseerde tours.

Rondvaarten in Amsterdam zijn goed georganiseerd en hebben ook weer meerdere combinaties. Je kunt er bijvoorbeeld rond varen met een Chef speciaal voor u aan boord en alle bezienswaardigheden zijn vooraf georganiseerd. Tijdens de tours kun je geniieten van je hapje of drankje en tegelijkertijd meerdere monumenten en iconiscche trekpleisters bezichtigen. Ze zijn van een andere kant te bezichtigen als je op het water vaart. Dit geeft weer een andere kijk als dat je er voor staat. We hebben van vele bronnen vernomen dat het een aanrader is om in de avond rondvaart in amsterdam te maken. Dan zie je de magie van deze stad en kom je er ook achter waarom het de naam heeft van stad die altijd leeft.

Welke rondvaart tickets en boten zijn er beschikbaar?

Rondvaarten worden tegenwoordig georganiseerd in grote steden zoals in Frankrijk, Duitsland, Nederland, Ierland, Italië en nu ook Polen, zijn er in verschillende maten. Veel kleiner dan een kanaalschip. Ook zijn er zelf-drive kanaalboten zelfstandige appartementen voor maximaal 12 personen. Prijs vanaf € 100 voor twee personen. Je hebt ook hele authentieke boten die ze om hebben gebouwd tot eeb tourboot. Ze zijn overdekt zodat in mindere weersimstabndigheden ook gevaren kan worden. Deze tickets zijn al vanaf €20-€50 beschikbaar

Waar moet je rekening houden bij het kopen van tickets?

  • Er zijn een aantal punten waar u rekening mee moet houden voordat u met een rondvaartboot gaat varen. Aangezien dit een unieke vakantiebelevenis is, zijn er een aantal zaken waar u rekening mee moet houden.
  • Voor het besturen van een kanaalboot in Frankrijk is geen vaarbewijs nodig. Bij aankomst op de basis krijgt u een persoonlijke les en leert u snel hoe eenvoudig en plezierig het is om een rondvaartboot te besturen.
  • Er zijn tal van bases om vanuit te vertrekken en elke regio heeft zijn eigen karakter. Welke route u ook neemt, alle rivieren zijn leuk, met veel dorpen en een constant landschap. In de meeste gevallen heeft u de mogelijkheid om te kiezen tussen een heen- en terugreis.

Vergeet niet dat het leuk is om met een kanaalboot door sluizen te varen, ook al is de eerste altijd een beetje gespannen. Sommige sluizen zijn automatisch, andere worden met de hand bediend en weer andere worden door een sluiswachter bediend. Zorg ervoor dat u met hen een praatje maakt en aarzel niet om groenten, huisgemaakte jam, etc. te kopen als ze wat te zien hebben.

http://ticketforsale.nl/