Wanneer u kunstgras wilt, moet u bij het kopen met een aantal zaken rekening houden

11jun - door - 0 - Over Sport

Waarom denkt u erover om kunstgras te kopen bij Kunstgrasgigant? Gaat u bijvoorbeeld een mooi, onderhoudsvriendelijke gazonnetje leggen in uw tuin. Let er bij het kopen van kunstgras op hoe het product aanvoelt. Een aantal soorten kunstgras is heel ruw en kort, deze is bestemd voor veelvuldig en actief gebruik. Er is ook kunstgras wat zacht en comfortabel is. Deze grasmat is perfect voor in uw tuin en om met blote voeten op te lopen. Als laatste is het verstandig om bij het kopen van kunstgras in de gaten te houden of het waterdoorlatend is. Dit zorgt er namelijk voor dat het na bijvoorbeeld een regenbui, snel weer droogt. Zelf aanleggen of met aanlegservice? Het kan allemaal!

Kunstgras kopen voor uw huis

Wist u dat kunstgras van Kunstgrasgigant ook geschikt is voor zaken anders dan buitenruimtes? Denk aan het gebruik in restaurants, cafés, op beurzen en winkels. Hierbij is het mogelijk om de matten te leveren met een brandwerend certificaat. Op dit moment hebben we bij Kunstgrasgigant drie soorten in het assortiment, variërend van kort tot wat meer lengte. De meeste soorten kunstgras bij Kunstgrasgigant hebben 10 jaar garantie. Dit houdt in dat u altijd gegarandeerd groen gras heeft en uw vezels niet loslaten. Is dit wel het geval dan hoort een specialist dit direct op te lossen.

Welk kunstgras moet u kopen?

Uw geschikte kunstgras verschilt in hoogte, kleur en soort. Alvorens u kunstgras gaat kopen, moet u daarover goed nadenken. Bij een van de locaties van Kunstgrasgigant helpen we u hier graag bij. Allereerst kijken we waar u het gras voor wilt gebruiken. Wordt er actief op gespeeld, dan is sportgras de beste keus. Dit kunstgras koopt voor bijvoorbeeld voor sportveldjes, schoolpleinen of speeltuinen. Is het gras voor in uw achtertuin of balkon, dan zijn er andere eisen waar u op moet letten. Maakt het gras levensecht met bruine sprietjes en verschillende hoogtes in de mat. Op die manier is het bijna niet van echt te onderscheiden!