Organiseer jij een vrijgezellenfeest? Kies voor een make-up workshop in regio Rotterdam!

11sep - door - 0 - Over Hobby en vrije tijd

Binnenkort gaat jouw zus, vriendin of nicht trouwen. Dan is een vrijgezellenfeest onmisbaar. Je kan je vriendin de hele dag voor schut laten lopen in een grote stad als Rotterdam, maar je kan er ook voor kiezen om er samen een leuke en leerzame dag van te maken met een make-up cursus of workshop van VisagieWorkshops! Hier leren jullie onder andere hoe je een natuurlijke basis aanbrengt en hoe je kan shapen met blush. Daarnaast leg je de aandacht op de ogen met een subtiele look en leer je ook hoe je je lippen mooi op kan maken. Het vrijgezellenfeestje is bij voorbaat al geslaagd!

Proef het vak visagie met een make-up cursus in de buurt van Rotterdam

Je hebt altijd het vak visagie willen ontdekken en willen leren hoe je anderen écht mooi opmaakt. Dan is een make-up cursus door VisagieWorkshops.nl in Rotterdam echt iets voor jou. Tijdens deze workshop leer je meer over make-up en fris je je huidige kennis op, waardoor je daarna bijvoorbeeld als visagist aan de slag kan in Rotterdam of een andere grote stad. Ook krijg je de mogelijkheid om de basistechnieken van het knippen en stylen van haren te leren. Zo ben je enorm veelzijdig na afronding van onze masterclasses!

‘Looking good, feeling good’ tijdens deze make-up workshop in bijvoorbeeld Rotterdam

Vier je binnenkort je verjaardag en organiseer je een feest? Hoe leuk is het dan als je iets anders organiseert dan een standaard dansavond of themafeest? Ga voor ons ‘Looking Good-event’, een make-up cursus die je in onder andere Rotterdam kan laten plaatsvinden. Tijdens dit event staat een team van beautyexperts klaar om je medewerkers in het zonnetje te zetten. Hoe? VisagieWorkshops biedt onder andere haarstyling, advies, nagels lakken en stoelmassages aan. Ook voor tijdelijke tatoeages en styling- en kleuradvies kunnen alle deelnemers terecht tijdens deze make-up workshop in Rotterdam! Tip: organiseer het event als een teambuildingmoment voor je medewerkers. Zo leer je elkaar goed kennen op een hele andere manier.