Ontvang de juiste hulp voor kinderen met leerproblemen

26feb - door - 0 - Over Onderwijs

Bent u op zoek naar een zorgcentrum dat is gespecialiseerd in kinderen met leerproblemen? Omdat uw kind niet goed kan meekomen op school? Een leerprobleem kan hier de oorzaak van zijn. Veelvoorkomende problemen bij het leren zijn bijvoorbeeld dyslexie en dyscalculie. Ook problemen met lezen en spellen komen vaak voor. Het is belangrijk dat uw kind hier passende begeleiding bij ontvangt. Bij Trivers, een zorgcentrum in Roosendaal, werken specialisten met jarenlange ervaring in het begeleiden van kinderen met leerproblemen. Met een persoonlijke benadering helpen zij uw kind verder.

Hoe kan dit zorgcentrum mijn kind helpen bij zijn of haar leerproblemen?

Leerproblemen komen in verschillende vormen en niveaus bij kinderen voor. Daarom staat dit zorgcentrum voor het opstellen van een persoonlijke behandelplan voor kinderen tussen 6 en 18 jaar. Op deze manier helpen zij uw kind op een passende manier bij zijn of haar ontwikkeling. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken u en de specialist op welke manieren uw kind problemen ervaart op school. Vervolgens verkrijgt deze specialist inzicht in het leerprobleem van uw kind door middel van een uitgebreid onderzoek. De uitkomsten van dit onderzoek geven richting aan het behandelplan dat uitgebreid met u besproken wordt. Ook ontvangt u professioneel advies, hulp en handvaten om uw kind zo goed mogelijk te kunnen begeleiden bij zijn of haar leerprobleem.

Maak vrijblijvend een afspraak voor een oriëntatiegesprek

De specialisten van dit zorgcentrum stellen met de grootste zorg een persoonlijk behandelplan voor het leerprobleem van uw kind samen. Doordat zij aangesloten zijn bij een beroepsvereniging, bent u zeker van een professionele aanpak. Wilt u meer weten over de werkwijze van Trivers bij kinderen met leerproblemen? U kunt vrijblijvend terecht voor een kennismakingsgesprek in de vestiging in Roosendaal. Maak hiervoor telefonisch of per e-mail een afspraak met het bedrijf. Zij helpen u dan graag verder.

https://trivers.nl/