Naast een BBQ pakket kunt u ook lekkere tapas bestellen

24mei - door - 0 - Over Eten en drinken

Zodra het mooi weer wordt, krijgen we massaal zin om gezellig buiten te eten. Veel mensen kunnen écht genieten van een gezellige barbecue. Om het u gemakkelijk te maken kunt u bij een bedrijf als BBQenzo.nl een complete BBQ aan huis bestellen. Naast een BBQ pakket, kunt u bij deze specialist ook nog tal van andere arrangementen bestellen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een heuse Spaanse tapas avond? Bestel een arrangement bestaande uit diverse koude en warme tapas. Heerlijk voor een gezellige borrelavond. U kunt er zelfs authentiek tapas servies bij te bestellen. En drinkt u er graag een fles goede wijn bij? Ook deze bestelt u eenvoudig bij uw tapas arrangement.

Met een complete BBQ aan huis heeft u voor ieder wat wils

Een barbecue organiseren voor een grote groep is altijd hartstikke gezellig. Daarbij is het echter ook wat onhandig. Iedereen heeft zo zijn eigen voorkeuren en wil iets anders eten. Gelukkig heeft u bij de specialist keuze uit veelzijdige BBQ pakketten. De ene houdt van vis, de ander van vlees en weer een ander eet vegetarisch. Wanneer u gebruikmaakt van een complete BBQ aan huis, verzorgd door BBQenzo.nl, kan iedereen kiezen voor een BBQ pakket naar wens. Zo kunt u bijvoorbeeld een standaard, vegetarisch, halal of glutenvrij pakket bestellen. In totaal zijn er meer dan acht verschillende pakketten om uit te kiezen. Er zijn ook speciale pakketten voor kinderen. Elk pakket bestaat uit vijf verschillende soorten vlees, vis of vegetarische gerechten. Ook zijn alle BBQ pakketten inclusief zes verschillende salades, stokbrood en kruidenboter, vier verschillende sauzen én een bord met bestek. 

U wordt volledig ontzorgd als u een BBQ pakket gaatbestellen

Staat er bij u binnenkort een barbecue op de planning? Vaak komt bij het regelen van een barbecue heel wat kijken. Zo moet u naar de winkel om vlees, sauzen, salades en stokbrood te kopen. Om nog maar te zwijgen over de vieze afwas na het barbecueën. Hoe handig zou het zijn om een barbecue inclusief alle toebehoren te bestellen? Kies dan voor een complete BBQ aan huis verzorgd door BBQenzo.nl. Dit bedrijf ontzorgt u volledig. U geeft aan wanneer u wilt gaan barbecueën en welke BBQ-schotels u wilt hebben. De specialist zorgt ervoor dat zowel de barbecue als het allerlekkerste eten bij u thuis wordt afgeleverd. Elk BBQ pakket dat u bij deze specialist kunt bestellen bestaat uit vlees en vis naar keuze, aangevuld met brood, kruidenboter, sauzen en salades. Ook materialen om te barbecueën, borden en bestek worden meegeleverd. U hoeft dus niets voor te bereiden en kunt direct genieten van een gezellige barbecue. Na afloop haalt de specialist de barbecue, inclusief vieze vaat, gewoon weer op.