Hot spark
Image default
Woningen

Met een elektrische boiler snel warm water krijgen

Een elektrische boiler kan ervoor zorgen dat je snel warm water uit de kraan krijgt. Bij veel huizen waar de boiler op de zolder staat, zie je vaak het probleem, dat het een tijd duurt voordat er eindelijk warm water uit de kraan komt. Wel zonde van het water wat je zo door laat stromen wat nog niet warm is. Daar kan vanaf nu verandering in komen. Door de aanschaf van een elektrische boiler. Deze verwarmt namelijk het water in de boiler op. Het waterpeil blijft hier constant. Dus wanneer er wat water is gebruikt wordt dit meteen weer aangevuld. 

Bekijk de vele voordelen van een nieuwe boiler

Vandaag de dag letten veel mensen op de uitgaven. Vooral wanneer deze uitgaven erg duur worden doen zij er alles aan om erop te besparen. Zo kan een elektrische boiler er al voor zorgen dat de waterkosten naar beneden gaan. Doordat er meteen warm water uit een kraan komt, zorgt dit ervoor dat het waterverbruik enorm naar beneden gesteld kan worden. 

Via 123 Installatie Materialen kunnen deze boilers online besteld worden. Mocht je twijfelen of een bepaald model wel geschikt is voor jouw woning, neem dan contact op met de klantenservice. Eventueel kan ook het online formulier worden ingevuld, er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.

Close in boiler aanschaffen

Een nog betere manier om geen water te verspillen is een close in boiler. Dit zijn zeer compacte boilers die je in een keukenkastje kunt installeren. Zodra je in de keuken de kraan opendraait komt er meteen warm water uit.