Lekker tafelen met een menu op maat van een catering uit Antwerpen

8aug - door - 0 - Over Eten en drinken

Wilt u ook graag optimaal van uw feest genieten met de lekkerste gerechten? Laat dan een catering aan huis door JÖRD Catering & Homecooking in Antwerpen en omgeving bezorgen. Dit gespecialiseerd bedrijf stelt een menu samen met verse gerechten en lokaal geteelde groentes. Hierbij krijgt u ook als u dat wenst dranken aangeboden, die perfect passen bij het smaakpallet van het eten. Daarnaast wordt er ook altijd rekening gehouden met allergieën. Wilt u graag een originele tafelbekleding met bloemen en uniek servies? Dan zorgt de professionele cateraar hier graag voor.

 

Een gezellig feest bij u thuis met een professionele catering uit Antwerpen

Bij een mooi en gezellig feest, hoort ook lekker eten. Kies daarom voor de professionele catering door JÖRD Homecooking & Catering uit Antwerpen. Dit bedrijf komt bij u langs vanaf groepen van acht personen. De kok stelt steeds een verrassend menu samen met verse ingrediënten en aangepaste wijnen, bieren en non-alcoholische dranken. Zijn er kinderen in uw gezelschap? Dan stelt deze professionele cateraar een speciaal kindermenu samen. Ook wordt er indien nodig rekening gehouden met allergieën. Kortom, de cateraar voorziet gerechten op maat van uw feest voor gezellige momenten om uw vingers bij af te likken.

 

Scandinavische hotdogs en andere gerechten bij een catering op uw locatie in Antwerpen of omgeving

Lekker eten op uw feest is natuurlijk belangrijk. Maar wilt u uw gasten ook verrassen met originele gerechten? Dan is het een leuk idee om een foodbike in te huren van JÖRD Homecooking & Catering. Deze professionele catering uit Antwerpen komt langs met lekkere Scandinavische hautdogs, waarbij u zelf kiest uit diverse toppings en sauzen. Dit is een absolute publiekslieveling bij kinderen op een communiefeest of tijdens een dansfeest om de dansbenen te smeren! U kunt de catering van JÖRD Homecooking & Catering ook inschakelen voor een professionele barbecue, Scandinavisch ontbijt of diverse buffetvormen. Alles wat de cateraar aanbiedt, is altijd op maat van uw wensen. De gerechten worden met de grootste zorg en verse ingrediënten bereid.