Kies bij Acana zelf het vleesgehalte in de brokken voor uw hond

19sep - door - 0 - Over Dieren

Wist u dat hondenbrokken vaak worden gevuld met tarwe? Dit geeft uw hond een vol gevoel, maar het geeft ze weinig voedingsstoffen. Toch bestaan deze brokken voor meer dan de helft uit producten zonder voedingswaarde. In de brokken van Acana zit altijd minstens 50% vlees of vis. U kiest zelf de samenstelling, het vleesgehalte en de soort brokken voor uw hond. Zo weet u zeker dat de voeding het best aansluit op de behoeften van uw hond. Brokken van Acana bestelt u eenvoudig en snel online bij Acana, de specialist voor al uw biologische en duurzame hondenvoeding.

Acana brokken voor iedere soort hond

Acana maakt hondenbrokken voor verschillende hondenrassen. Deze brokken zijn duurzaam en toch gewoon te koop bij een specialist als Dogline. Hier vindt u een ruim assortiment met verschillende soorten hondenvoer en andere benodigdheden voor uw trouwe vriend. Heeft u een nieuwe pup in huis? Kies dan voor de Acana Heritage Puppy & Junior brokken. Deze zijn voorzien van drie soorten eiwitrijk vlees. Heeft uw hond allergieën voor bepaalde vleessoorten? De Acana Pacifica brokken bestaan voor het grootste gedeelte uit vis. Perfect als uw hond een speciaal dieet volgt. In het ruime assortiment van Dogline vindt u altijd de Acana brokken die aansluiten op de behoeften van uw hond.

Heeft uw hond een allergie voor vlees? De Acana Pacifica brokken helpen!

Iedere hondenbezitter wil het beste voor zijn of haar viervoeter. Maar als uw hond ergens allergisch voor is, kan het lastig zijn goed voer te vinden. Is uw hond allergisch voor een of meerdere soorten vlees? Dogline biedt diverse brokken aan van het merk Acana. De Acana Pacifica brokken bestaan voor het grootste gedeelte uit vis, waardoor uw hond geen allergische reacties krijgt. De ingrediënten van dit voer zijn afkomstig van verse producten die dagelijks worden geleverd. Daarnaast is het voer rijk aan eiwitten, zodat uw hond alsnog alle benodigde voedingstoffen binnenkrijgt. Bekijk snel het breed scala aan hondenbrokken van Dogline en vind de brokken die bij uw hond passen.