Hot spark
Image default
Aanbiedingen

Hoe blijf je gezond tijdens het thuiswerken?

In deze tijden van het coronavirus is thuiswerken inmiddels de norm geworden. Deze ‘nieuwe’ manier van werken zal voorlopig dan ook niet uit onze samenleving verdwijnen. Hoewel het thuiswerken verschillende voordelen, kleven er ook helaas nadelen aan deze nieuwe ontwikkeling. Hoe blijf je bijvoorbeeld voldoende in beweging en hoe zorg je ervoor dat je niet te ongezond gaat eten? Dat en meer vertellen we je in dit blogartikel.

 

Gezond eten

Om gezond en fit te blijven is het enorm belangrijk dat je goed eet. Toch blijkt dat mensen het tijdens het thuiswerken moeilijker vinden om gezonde maaltijden op tafel te zetten. Ze zijn bijvoorbeeld druk bezig met werk, de kinderen en helaas schiet het maken van eten er hier soms bij in. Gelukkig hoeft dit niet te betekenen dat je geen gezonde maaltijden kunt eten. Door bijvoorbeeld gebruik te maken van de producten van Herbalife Nutrition is het mogelijk om met weinig moeite gezonde maaltijden op tafel te zetten. Het bereiden van de maaltijden van Herbalife Nutrition neemt weinig tijd in beslag en dus kunt u deze tijd weer besteden aan andere belangrijke zaken.

 

Probeer voldoende te bewegen

Naast gezond eten is het ook van groot belang dat je tijdens het thuiswerken voldoende blijft bewegen. Beweging heeft namelijk verschillende positieve invloeden op het lichaam. Je wordt er onder andere fitter van en beweging stimuleert bijvoorbeeld ook de concentratie. Daarnaast is het natuurlijk ook gewoon lekker als je tussen de middag even van die computer weg bent en op je gemakje een rondje gaat lopen. Wij raden het aan om tijdens je werkdag minimaal 30 minuten te bewegen. Mocht je door het thuiswerken last krijgen van je rug of andere lichaamsdelen raden wij het tevens aan om enkele rek- en strekoefeningen te doen. Je zal merken dat dit een hoop zal schelen, waardoor jij je uiteindelijk fitter zal voelen. 

Heb jij nog andere tips die jou thuis helpen om gezond te blijven? Laat ons deze tips dan snel weten en dan gaan wij ze voor je uitproberen.