Geniet van een lekkere maaltijd bij verblijf in een groepsaccommodatie op de Veluwe

25jun - door - 0 - Over Vakantie

Een groepsaccommodatie op de Veluwe is ideaal als u er met de vereniging of met uw hele groep aan familie en vrienden op uit trekt. Natuurlijk wilt u hierbij lekker onbezorgd genieten. Bij De Aalbertshoeve kan het. Tijdens een verblijf in een groepsaccommodatie in de natuurlijke omgeving van de Veluwe geniet u allereest van recreatiemogelijkheden, zowel op het terrein als in de buurt. Zo kunt u een heerlijke wandel- of fietstocht maken in de bossen, speurtochten doen of sporten op een van de sportvelden. Dat is niet het enige. U geniet ook van heerlijke maaltijden. Zo kan men een barbecue voor u verzorgen. Ook kunt u kiezen voor een warm of koud buffet. En wilt u in de ochtend genieten van verse broodjes? Dan wordt er vers brood van de bakker voor u gehaald.

Volop recreatiemogelijkheden als u verblijft in groepsaccommodatie op de Veluwe

Trekt u er met uw vereniging op uit om leuke teambuilding activiteiten te doen? Of wilt u met uw familie gezellig een weekendje weg? Een groepsaccommodatie voor groepen tot 180 personen is dan ideaal. Bij De Aalbertshoeve is iedere (grote) groep aan het juiste adres. Naast dat u de keuze heeft uit verschillende groepsaccommodaties, kunt u de omgeving van de Veluwe leren kennen. U kunt midgetgolfen, zwemmen, paardrijden, kanoën of andere watersporten beoefenen. Daarnaast liggen verschillende attractie- en dierenparken op een steenworp afstand. Zo biedt de omgeving van De Aalbertshoeve voor ieder wat wils. Op de kampeerboerderij is ook genoeg te beleven! Ga voetballen of volleyen op het sportveld, spelen op de springkussens of onderneem een van de andere activiteiten die men aanbiedt. Zo wordt een verblijf in een groepsaccommodatie op de Veluwe onvergetelijk!

Groepsaccommodatie op de Veluwe biedt uitstekende mogelijkheden voor schoolkamp

Wilt u verblijven op een kampeerboerderij waar u slaapt te midden van de groene natuur van de Veluwe? De Aalbertshoeve is dan waar u moet zijn. Alle groepsaccommodaties hebben een verschillende capaciteit en beschikken over zowel grote als kleine slaapzalen. Gaat u met groep 8 op schoolkamp? Of misschien met de hele school? Daar is deze locatie uiterst geschikt voor. Ieder verblijf heeft meerdere slaapzalen, goede sanitaire voorzieningen, een keuken en verschillende sport- en spelfaciliteiten. Ook is er in de omgeving van de groepsaccommodatie op de Veluwe veel te beleven. Denk aan het beoefenen van watersporten, midgetgolfen of het bezoeken van een attractie- of dierenpark. Zo organiseert u een schoolkamp dat de kinderen nooit zullen vergeten!