Deze leverancier van speeltoestellen werkt heel eenvoudig

30aug - door - 0 - Over Kinderen

U bent op zoek naar een speeltoestel. U stelt hier hoge eisen aan. En u wilt zelf bepalen hoe het toestel eruit komt te zien. Maar ja, wat een werk! Een leverancier zoeken, iemand die het geheel in elkaar zet en dan nog een ontwerper die een thema moet ontwikkelen. Kan dat nou niet gemakkelijker? Kies gewoon voor Ameco Playgrounds, dé leverancier van speeltoestellen die u alle zorgen uit handen neemt. U blijft zelf altijd betrokken bij het project en uw wensen en eventuele ontwerpen worden verwerkt in het uiteindelijke speeltoestel. Een kind kan de was doen!

Zelf een thema kiezen als u een speeltoestel gaat kopen, fantastisch!

Veel kinderen zijn erg fantasierijk. Daar kunt u als ondernemer van profiteren met de leuke speeltoestellen van Ameco Playgrounds! Hier kiest u zelf het thema waarin uw nieuwe speeltoestel wordt gebouwd. Deze leverancier van speeltoestellen maakt een 3D model van het thema dat u het mooist vindt. Van piratenschip tot jungle en van kasteel tot circus, de mogelijkheden zijn eindeloos, maar de reactie zal hetzelfde zijn. Kinderen die staan te stuiteren van ongeduld totdat ze eindelijk op avontuur mogen in uw binnenspeeltuin! Ondertussen kunnen ze ook nog spelenderwijs leren. Informeer vandaag nog naar de mogelijkheden of ga langs om de verschillende thema’s in het echt te bekijken.

Speelt u met het idee van een binnenspeeltuin? Informeer bij dé leverancier van speeltoestellen!

Er komen steeds meer binnenspeeltuinen bij. Daar kunnen kinderen zich lekker uitleven terwijl hun ouders lekker ontspannen met een kopje koffie. Dat concept zie u wel zitten! Nu nog een speeltoestel kopen. De populariteit van binnenspeeltuinen betekent ook dat u met iets origineels moet komen om op te vallen tussen de concurrentie. Ameco Playgrounds is ontwerper, producent en leverancier van speeltoestellen. Dat betekent dat u hier de mogelijkheid heeft om uw toestel van ontwerp tot montage op locatie te laten verzorgen door één partij. En dat met een ontwerp dat u zelf heeft gemaakt! Kinderen willen nooit meer weg uit de speeltuin!