De nieuwe verkoopwagen die ik heb gekocht bij Innovan Trailers is mijn beste aankoop ooit!

13jul - door - 0 - Over Recreation / Autos

Mijn oude vertrouwde verkoopwagen had het eindelijk begeven. Ik was onderweg naar huis met de verkoopwagen tot hij ineens stuk ging. Hij was al ongeveer 30 jaar oud, dus het werd tijd om mijn oude vriend te vervangen voor een nieuwe. Ik moest wel er snel eentje vinden, want ik moet nog steeds gewoon op de markt staan om mijn mooie kazen te verkopen.

Een nieuwe verkoopwagen voor een goede prijs

Een splinternieuwe verkoopwagen van Innovan Trailers voor een goede prijs vind je tegenwoordig niet zo snel meer. Ik wou eerst kijken of ze mijn oude vriend nog konden opknappen en dat ik nog een paar jaar mee verder kon. Maar helaas ging dat niet meer. Na een tijdje zoeken kwam ik terecht bij Innovan Trailers. Zij verkochten mooie wagens waarvan ik kon dromen. Ik keek naar de prijs en mijn droom kon realiteit worden! Dus heb ik meteen contact opgezocht met het bedrijf en ik kon de volgende dag meteen langs komen. Tijdens ons gesprek hebben we besproken over mijn situatie en wat ik zocht in een verkoopwagen. Al snel konden we even in de showroom kijken naar het model die mij werd aangeraden. Ik vond het een prachtige wagen en voelde me al helemaal thuis erin. Nadat alles akkoord was gingen zij de wagen voor mij bestellen en zou ik hem binnen een paar weken hebben. Gelukkig was de service van topkwaliteit want na 1 week kon ik hem al ophalen. Ik was erg nieuwsgierig, hoe die was geworden, want ik had een op maat gemaakte gevraagd met mijn huisstijl erin verwerkt.

Het resultaat

Ik kwam bij het bedrijf aan en zag al mijn wagen staan. Toen ik er naar toe liep kon ik mijn ogen niet geloven! Het was z’n mooie wagen geworden met alles erop en eraan wat ik wilde! Nu na ongeveer drie maanden heb ik nog steeds veel plezier ervan. Nog geen enkel probleem gehad met de wagen en ben er super blij mee! Dankzij Innovan Trailers heb ik een pracht wagen.

Contact

Wilt u meer weten over de verkoopwagens van Innovan Trailers? Bekijk dan de website www.innovantrailers.nl voor meer informatie over hun diensten en service.