De kapper in Amsterdam-West geeft u persoonlijke aandacht

28sep - door - 0 - Over Hobby en vrije tijd

Bij de kapper wilt u voldoende aandacht krijgen en zich helemaal kunnen ontspannen. Ondertussen krijgt u ook nog een prachtig nieuw kapsel. Hoe dit het best kan? Ga eens naar deze kapper in de Jordaan! Hier kiest u zelf door welke kapper in de salon u uw haren laat knippen, verven en stylen. Al deze gecertificeerde professionals kunnen het klusje klaren, maar het is begrijpelijk dat u zich het fijnst voelt bij een bepaalde kapper. Bij het maken van een afspraak kiest u eenvoudig de kapper die het best bij u past.

Laat de kapper Olaplex gebruiken voor stralend geblondeerd haar, ook in de Jordaan

Is uw haar te donker? Wilt u uw haar liever een stuk blonder? Heeft u bijvoorbeeld donkerbruin haar maar wilt u eigenlijk lichtblonde lokken laten verven?  Dat is voor veel kappers een uitdaging. De kleur is vaak moeilijk te bereiken en daarnaast is het een aanslag op uw haar. Dit wordt vermeden dankzij de unieke aanpak van D01 Salon, een kapper in de Jordaan. Dankzij het gebruik van Olaplex blijft uw haar glanzend en sterk. Op die manier kunt u met een gerust hart naar deze kapper in Amsterdam West gaan, om daarna met een blonde coupe naar buiten te lopen!

Ga voor een zomerse look met prachtige highlights van deze kapper in Amsterdam West

Highlights zijn een trend die blijvend lijkt te zijn. Vroeger waren dit vrij brede verticale strepen en zag het er wat overdreven uit, maar tegenwoordig worden deze blonde plukken subtieler verwerkt. Highlights geven een zomerse look aan ieder kapsel! Maar waar laat u deze het beste zetten? Haar verven met technieken als balayage en highlights zijn de specialiteiten van D01 salon, een kapper in Amsterdam West, oftewel de Jordaan. Deze specialisten weten precies welke kleur er perfect bij uw huid en haar past, om deze daarna precies naar wens toe te passen! Als u deze zomer voor blond(er) gaat, weet u waar u moet zijn!