De beste service vindt u bij de racefiets specialist

1aug - door - 0 - Over Sport

Bij Konijn Cycling Centre, de racefiets specialist, kunt u vertrouwen op een goede service en onderhoud van uw racefiets. Uw fiets is bij hen in de beste handen. Zij zijn de racefiets specialist in Friesland met uitgebreide kennis en ervaring met deze fietsen. Bij deze winkel kunt u terecht voor een kleine servicebeurt voor een controle op slijtage en een herafstelling van uw fiets. Dit kunt u best jaarlijks laten uitvoeren. Echter bieden zij ook grote servicebeurten waarbij uw fiets helemaal uit elkaar wordt gehaald, gecontroleerd en gesmeerd. Ze vervangen bovendien nooit onderdelen zonder dit eerst met u te bespreken. Werd de fiets in deze winkel verkocht? Dan krijgt u korting. Echter kunt u met elke racefiets terecht bij Konijn Cycling Centre voor een uitstekende service.

De racefiets specialist met de juiste fiets voor iedereen

Konijn Cycling Centre heeft zich gespecialiseerd in racefietsen. Bij hen kunt u kiezen uit honderden racefietsen. Bij dit bedrijf vindt u de perfecte fiets voor al uw sportieve plannen. Bent u een sportieve wielrenner? Dan geniet u vast van het aanbod aerodynamische fietsen die tot op de millimeter nauwkeurig worden samengezet. Of bent u op zoek naar een veerkrachtige mountainbike voor recreatief of professioneel gebruik? Geen probleem voor Konijn Cycling. De waaghalzen die een fiets zoeken met sterke grip voor een parcours op een full suspension trail, krijgen een fiets afgesteld op hun gewicht. Word jij niet graag in een hokje geplaatst en wil je een fiets die geschikt is voor elke situatie? Dan is deze specialist het prefecte adres. In het ruime assortiment van Konijn Cycling Centre vindt ieder wel wat wils.

Kom langs bij de racefiets specialist of maak een afspraak

Bij Konijn Cycling Centre hebben de medewerkers heel wat ervaring met racefietsen; zij zijn de specialist op gebied van racefietsen in Friesland. Bij hen kunt u terecht om een nieuwe fiets uit te kiezen of voor alle benodigdheden voor de uitoefening van uw sport. De medewerkers van dit bedrijf zijn u graag van dienst in de winkel te Hoorn tijdens de openingstijden van dinsdag tot zaterdag. Komen deze tijden u niet uit? Dan kunt u bij hen voor het kopen van uw racefiets ook terecht op afspraak na sluitingstijd. Dit is slechts een van de vele diensten die zij graag verlenen voor klanten die net als ons gepassioneerd zijn door fietsen.