Complete busdagtochten voor u en al uw vrienden

16mei - door - 0 - Over Toerisme

Voor compleet verzorgde busdagtochten voor u en uw vrienden gaat u naar TwinTours. Bij hen huurt u niet alleen een bus, maar zij verzorgen uw dagje uit van start tot finish. Bij dit bedrijf kunt u zich als groep vrienden of collega’s inschrijven voor een volledig verzorgde dagtocht. Hierbij is het ook mogelijk om u individueel in te schrijven. Het voordeel van dit aanbod is dat u niet zelf een bus moet huren. Het aanbod van TwinTours is zeer uitgebreid. Zo reist u met dit bedrijf naar Texel, Antwerpen of Hasselt. Ook kunt u kiezen voor een verrassingsreis. Het enige wat u hierbij aangeeft is de dag dat u het uitstapje wilt. Tijdens uw dagje uit wordt u voorzien van lunch, diner en verschillende excursies.

Verschillende opstapplaatsen voor uw busdagtochten

Voor volledige verzorgde, seizoensgebonden tochten zoekt u een bus om te huren. Maar wist u dat u deze busdagtochten ook compleet kunt boeken bij TwinTours, zodat u zelf niks hoeft te regelen? De georganiseerde busdagtochten van TwinTours vertrekken vanaf verschillende opstapplaatsen. Die bevinden zich voornamelijk in Someren en Asten. Deze opstapplaatsen hebben betrekking op de complete dagtochten. Mocht u voor een grote groep een bus huren of andere wensen hebben, dan kan dat. Bij TwinTours wordt er naar uw wensen geluisterd en altijd geprobeerd om bijvoorbeeld extra opstapplaatsen te regelen. Op die manier bent u niet gebonden aan een locatie, maar komt de bus naar u toe.

Comfortabele busdagtochten met bedrijf uit Helmond

Laat TwinTours de mooiste touringcars of bussen verzorgen voor uw bedrijfs uitje. Samen met hen kiest u het perfecte vervoersmiddel voor uw busdagtochten. Hierbij is het mogelijk om een bus voor een dag te huren, maar ook voor meerdere dagen zoals voor bijvoorbeeld een wintersport. Daarnaast verzorgen zij onderweg voor uw groep diverse extra’s. Alles om uw reis zo comfortabel mogelijk te maken. Om alles zo veilig mogelijk te houden, zijn alle bussen voorzien van veiligheidsgordels. TwinTours voldoet aan alle eisen die zijn opgesteld door de Stichting Keurmerk Touringcarbedrijf. Deze stichting houdt toezicht op de kwaliteitsverbetering en dienstverlening van de aangesloten bedrijven.