Hot spark
Image default
Aanbiedingen

125cc motorfietsen

125cc motorfietsen

Motorrijden is een geweldige manier om van de openbare weg te genieten. Maar voordat je de snelweg op gaat, moet je ervoor zorgen dat je de juiste fiets hebt. Een 125cc-motorfiets is een geweldige optie voor beginnende rijders. Maar zorg ervoor dat je wat oefening krijgt voordat je de openbare weg opgaat. Begin met rond te rijden in uw buurt of een lokaal park. Als je klaar bent, kun je de snelweg op en genieten van de wind in je gezicht.

Waarom zou u voor een 125cc-motorfiets kiezen?

Er zijn een paar redenen waarom je voor een 125cc-motorfiets zou willen kiezen:

Gemakkelijk te hanteren

Deze motorfietsen zijn licht van gewicht en gemakkelijk te besturen. Als je een beginnende rijder bent, is dit een geweldige optie.

Goedkope

125cc-motorfietsen zijn relatief goedkoop. Dit maakt ze een geweldige optie als je een beperkt budget hebt.

Kan hoge snelheden bereiken

Ook al hebben ze een kleine motor, 125cc-motorfietsen kunnen snelheden tot 100 km/u halen. Zo kun je tijdens het rijden toch genieten van de wind in je gezicht.

 

Nu u iets meer weet over 125cc-motorfietsen, gaan we eens kijken naar de beschikbare opties.

Beste 125c-motorfietsen op de markt

Yamaha MT-1259

De Yamaha MT-125 is een perfecte keuze voor wie op zoek is naar een duurzame en stijlvolle motorfiets en wordt geleverd met standaardfuncties zoals een centrale LED-koplamp, slip-/hulpkoppeling en een verbeterd zadel. Met een laag brandstofverbruik en een zithoogte die perfect is voor rijders van alle soorten en maten, is de Yamaha MT-125 een geweldige allround motorfiets.

Lexmoto Venom

De Venom is een geweldige keuze voor rijders die een betaalbare, allround motorfiets willen die zowel op het woon-werkverkeer als tijdens weekendritten goed presteert. De 124 cc-motor levert veel vermogen, terwijl het brandstofverbruik van 80 mpg indrukwekkend is. Handige functies zijn onder meer luidsprekers die op de brandstoftank zijn gemonteerd, een mp3-speler met FM-radio en een bereik van 250 mijl op een volle tank. De zithoogte van de Venom van slechts 30,3 inch maakt het een goede keuze voor kortere rijders, en het leeggewicht van 318 pond is beheersbaar.

KTM Duke 125

De KTM Dukk 125 is een motorfiets die stijl met inhoud combineert. Het heeft een edgy ontwerp, een krachtige motor en een topsnelheid van 70 mph, waardoor het een uitstekende keuze is voor rijders die een fiets willen die er goed uitziet en goed presteert. Hoewel hij duurder is dan sommige andere motorfietsen in zijn klasse, is de Dukk 125 de investering waard vanwege de combinatie van functies en prestaties.

 

bron: Motorstof.nl